View Single Post
Staro 02.11.2011., 18:00   #15258
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Mislim da smo svi ovdje lupili barem jednom glavom u kamen i srećom imali kacige - evo zadnji put na Sljemenu je 2die4 čak dvaput ljubio tlo koliko voli Medvednicu.
Nećeš pasti na facu, jer imaš ruke da se zaštitiš, a i refleks da okreneš glavu postrani. Moraš zaštititi potiljak i sljepoočnice, tu su najveće šanse za trajne i može se slobodno reć jako teške ozljede.
Voziš polako, vozio je moj kolega 2 na sat i zapeo za kamen i pao u potok, lupio glavom u kamenčinu, ali imao je full face i nikom ništa. Dakle tu je bila razlika jer sam se ja ugušio od smijeha, da nije imao kacigu mislim da bi dan danas plakao.

Visinu volana određuješ u vožnji. Krećeš od položaja tijela, dakle pravilno pozicioniranje visine sica i njegove pozicije tako da ispravno pedaliraš, a visina volana je stvar osobnog ugođaja i koliko agresivno želiš voziti, poanta je da uvijek moraš imati barem malo savijene ruke u laktovima i ne smiješ osjećati napor u donjem dijelu leđa ili vratu uslijed pretjerane opruženosti. Odokatrivno mogao bi ga spustit za jedan spacer.
SileTzar je offline   Reply With Quote