Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.11.2011., 20:21   #1166
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor tech Pregled postova
Impreza je jedno od najgorih(najboljih zapravo, ali sjeti se gdje živimo) vozila za kupiti.
Zastupnik za subaru je u krajnju ruku idiot, i tu priča prestaje.
Potrošni dijelovi kod nas dobavljivi(intercars i ostali vjerujem), ono kaj nema je žešća egzotika. Ili ideš po to u janezland ili se obratiš Lončariću.
On ima prihvatljive cijene naspram eurorenta.

Ako se kupuje, obavezno se obratit lončariću, nema impreze koja nije kod njega na servisu bila.
Kod nas ih ima dosta koje su vidle nanos snijega/drvored na sljemenu.

O potrošnji nebum, troši malo je relativan pojam.
Al ak to natjeraš ispod 10-12 kombinirane, bravo.

Uglavnom, kad se raspitaš i staviš to na papir, ne želiš ju voziti svaki dan osim ako nisi dubokog džepa.
Covijek hoce jurilicu od 15k eura i to je jedini za kojeg ja znam da valja. Vjerojatno ima boljih ali ja ne znam jer ne vjerujem bas svemu. Vozi auto svaki dan, trosi ispod 14l normalnim tempom u gradu, trosi manje ali dobro. Zadnje 4 godine vozi vrtic, posao, doma bez peripetija i vlasnici nisi nista spec. imucni.
Prosle zime sam ga ispeljaval sa prilaza kroz 30,40cm snijega, uzbrdo i ide ko vlak. To mu je veliki plus + vrhunske kocnice i vozne osobine koje su iznad vozackih vjestina vecine vozaca a s druge strane nije brutalan da ga se ne moze vozit bez kiroprakticara.
MAGARAC je offline   Reply With Quote