Citiraj:
Autor Mad_Duke
Mislim da je jako puno ljudi imalo potpuno kriva očekivanja od Scott Pilgrima pa su popušili 
|
ma upravo ovo. ja sam imao krivo ocekivanje od filma (zapravo nisam imao apsolutno pojma o cemu je iole rijec), pogledao ga......... ja ostao odusevljen. razlog? pa, masi ljudi je strah i prijezir u las vegasu debilana, meni je bas ok. mozda je i stvar kako "prihvacas" film i scene, mene su odusevile, cak cijela prica mi je bas odlicna i ne vida se svaki dan.
iako je dodatna stvar vjerujem sto masa ljudi jednostavno gleda - sve. bez obzira da li im se svida zanr / tematika, pogledat ce to nesto jer je ovdje nekolicina to nesto pohvalila. zato meni ne pada na pamet uopce komentirati kakvu limunadu od filma (ista romanticno umjesano u komediju), jer se necu niti patiti i gledati takve filmove. jer bi moj komentar isto bio kao komentar na film - sranje. kad se samo sjetim komentara na srpski film, a meni film remek djelo. koliko god cudno zvucalo, ali ponavljam - ovisi kako sagledavas na film kao takvog.