View Single Post
Staro 31.10.2011., 13:42   #8203
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Mislim da je jako puno ljudi imalo potpuno kriva očekivanja od Scott Pilgrima pa su popušili
ma upravo ovo. ja sam imao krivo ocekivanje od filma (zapravo nisam imao apsolutno pojma o cemu je iole rijec), pogledao ga......... ja ostao odusevljen. razlog? pa, masi ljudi je strah i prijezir u las vegasu debilana, meni je bas ok. mozda je i stvar kako "prihvacas" film i scene, mene su odusevile, cak cijela prica mi je bas odlicna i ne vida se svaki dan.

iako je dodatna stvar vjerujem sto masa ljudi jednostavno gleda - sve. bez obzira da li im se svida zanr / tematika, pogledat ce to nesto jer je ovdje nekolicina to nesto pohvalila. zato meni ne pada na pamet uopce komentirati kakvu limunadu od filma (ista romanticno umjesano u komediju), jer se necu niti patiti i gledati takve filmove. jer bi moj komentar isto bio kao komentar na film - sranje. kad se samo sjetim komentara na srpski film, a meni film remek djelo. koliko god cudno zvucalo, ali ponavljam - ovisi kako sagledavas na film kao takvog.

Burko je offline   Reply With Quote