Hvala ti, sry na slampavosti
Nego, kako me izludjuje sve to, preko device managera krenem ubacivati redom drivere vec iz fore, i iz ovog predzadnjeg paketa nije nis reagirao na win7 64, vista 64, ali kad mu ubacim
xp64 drivere odjednom mi otvori dolje sucelje i pokaze mi sve wifi mreze u dometu ukljucujuci i moju. Ali naravno, kad se hocu spojiti nakon ukucavanja key-a odmah nakon apr sek baci unable to connect.
Sad skidam ovaj zadnji realtekov paket, od prije neki dan, jako sporo skida. Skidam i utility od asusa i njihove drajvere, sve zivo, javim da li pali!
EDIT:
Skinuo te najnovije 1005.28.1006.2011...opet ista shema, kad mu loadam win7 x64 driver nista, uredno instaliran ali je not connected i ne pokazuje mreze, ista shema sa vista x64...ali eto, opet iz zajebancije loadam xp 64 driver i eto ga, pokazuje mreze ali na koju god se pokusa spojiti javlja "windows was unable to connect" i to je to. Arghghghhg
Ne znam, idem jos probat te sa asusove stranice i utility..ali nekako sumnjam. Ne znam sto dalje ako nis ne upali. Cak sma ugasio i zonealarm i nod32 sad tokom testiranja, al opet nis.