Citiraj:
Originally posted by Fleks
Imam ti ja D865GBF i mogu reč smeče. OVa mi je več treča. Dvije sam skurio same od sebe. To je dobro dok ne počneš prčkat onda VUŠ. I sonda mi je lagala na sve tri. System zone 2 na 55c pod loadom. Ziher... Regulacija ventova je zakurac. koj god vent da staviš na nju bu lupkal jer ju jebe regulacija napona do ventova 11v-12v i lupka imjeni voltažu svake pol sekunde. Nema regulaciju vent na procu. Bios je smeće. Nema agp lock. Imam EE koja to više nije jer imam novi BIOS. Močan ti OC kad nemaš AGP lock. Inače razmještaj komponenti je super tak da se žice daju dobro sakrit. Nortbridge je pasivan, al je kooler ŠROT neka jeftina verzija aluminija koja se grije ko radiator, no ak imaš dobar airflow nije tako strašno. Ako imaš još koje pitanje slobodno pitaj.
|
Ne kuzim koj ku*a* ce mi AGP lock ako ne mislim OCATI. Niti mi temperaturni senzor ne treba previse jer nortwood radi 'ladno. Ne zanima me ni sakrivanje zica niti ikakav modding. Zanima me stabilnost u radu,a bios da li ima opcije dizanja fsb-a u nebesa,uopce me ne briga. Samo da ona odradi svoj posao kako treba i thats it. Anyway,hvala na uputama ako me bude zanimao oc pentiuma.