View Single Post
Staro 12.03.2005., 15:20   #1
Bobock
Registered User

Datum registracije: Mar 2005
ASRock K7Upgrade-600 + Radeon 9600 = PROBLEMI!

Hello!

Imam problemčić... Nadogradio sam komp i sada mi je konfiguracija komjutera slijedeća: ASRock K7Upgrade-600 matična ploča, Sempron 2800+@2 GHz, 2 X 512 MB RAM, Radeon 9600XT, napajanje 400 W...Sve su komponente nove, osim grafičke koja je prenesena sa starog kompa.Nijedna komponenta nije clockana.

Prilikom sklapanja, naišao sam na slijedeći problem; kopča RAM-a smeta jednom od pasivnih coolera kartice!Super...ali nekako sam uspio ugurati karticu, čini se skroz do kraja...

Rad u Windowsima (XP) je posve normalan i tu nema problema...Problemi počinju kada pokrenem igre tipa Far cry, Battlefield Vietnam, Wolfenstein E. T. Igre rade neko vrijeme...ne duže od 10 minuta i onda se zamrznu.Monitor ponekada ode u stand by, a onda se ponovo pojavi zamrznuta slika...ponekad se javlja i poruka iz Windowsa da su driveri grafičke kartice prestali reagirati...
Probao sam skinuti najnovije drivere za ploču i karticu, ali ništa se nije promijenilo... Probao sam pokrenuti komp sa Geforce MX 440 karticom i radi savšeno(osim što su teksture ružnjikave)... Probao sam i svog radeona na drugom kompu, i on tamo radi besprijekorno...

Što mogu učiniti? Treba li nešto u biosu dodatno podesiti? Help, please!
Bobock je offline   Reply With Quote