Citiraj:
Autor syss
@uber... to je bio sarkazam 
|
A i ja palim ko YUGO na -15
Citiraj:
Autor Dottore
@Uber Gosu
Koji je to "renault megane R26 na clio cup gumama (slikovi, mislim r17 205) sa 265KS"  Čisto me zanima.
|
Citiraj:
Autor listerstorm
Prije svega, radi se o autu koji ovisno o izvedbi ostvaruje:
- 15 s brže vrijeme na Nürburgringu od M3 - model sa 265 KS - usput, radi se o ovom modelu a ne o R26
- 6 s brže vrijeme na Nürburgringu od M3 - model sa 230 KS
|
Kamo sreće da je ovaj novi megane

. ovaj novi bi na slikovima rastavio M3 E46 ko beba zvečku

. Da vam obojci odgovorim, radi se o ovom modelu:
http://www.automobile-sportive.com/i...anche-news.jpg
Koji ima modanu turbinu, diff i stražnji ovjes, ima 265KS i jede M3 E46 tako da usporedbe bole za oči

(jednostavno superioran ovjes i diff). Radilo se maloj stazi (Krško SLO) i tu M3 nema šta tražit niti protic Clia sport...dok bi se o velikoj stazi dalo pričat (ipak je to 350ks).
Citiraj:
Autor Wolverine
Osobno bi radije imao Focus RS. Jednostavno mi je draži auto.
Megane jest brži ali samo ako uspije odvozit cijeli krug bez kvara 
|
Megane RS je za fokusa leteći tanjur, nisam ljubitelj "renola" ali ovjes koji imaju clio/megane iz reno sport divizije im daje toliku prednost da to nije humano, samo pogle usporedbu clia RS sa konkurencijom...lol, ili megana.
Inaće dečeko koji posjeduje tog megana je slovenac, turbina i diff su slagani u UK a dečko je radio u Renault Sportu, nije profić ali je za 99% nas bog za volanom. Dečko je izvrsno teoriski potkovan a uz to zna stvari iz prve ruke vezano za renault, primjerice natezao se za Dadom o radnom tlaku gume, da bi nakon par sati, nekoliko prmjena setova, temperatura i tlakova došli do spoznaje da guma na 2,8bara (trkaći slik) daje na maloj stazi 1-1,5 sec bolje vrijeme od defaultnog (tvornički preporučenog) 2-2,2bara na kolko i voze CLio CUP, to je samo detalj.....
Meni je renault megane (
OVAJ) ružan do bola, i kvaliteta interijera (plastika) je govno veliko, ali ovjes..uff...kapa dole renault sport diviziji.
@EDit
najbitniju stvar sam zaboravio, zamašnjak, DMF koji je inače govno od izuma je zamjenjen lakim trkaćim jednomasenim koji jako zvecka i nije udoban ali zato na stazi kojekakve impreze, GTIjevi i sl. često daju žmigavac ;D