Citiraj:
Autor Uber Gosu
Osobni primjer, renault megane R26 na clio cup gumama (slikovi, mislim r17 205) sa 265KS (2 osobe u autu, ja i frend, amateri) i ispred nas Opačak (solo u autu) u M3 350KS na novim BS potenzama nije mogao ništa, koliko god M3 u zavojima sa profi vozačem izgledao brz, mahanje repa i serijske gume (50% manja površina radi žljebova) su učinile svoje, renault ga dere i to ne za malo, razlika je ogromna.
|
Prije svega, radi se o autu koji ovisno o izvedbi ostvaruje:
- 15 s brže vrijeme na Nürburgringu od M3 - model sa 265 KS - usput, radi se o
ovom modelu a ne o R26
- 6 s brže vrijeme na Nürburgringu od M3 - model sa 230 KS
Gume su svakako ogromna prednost, ali, osim njih, postoje brojne prednosti pogotovo kod vožnje na granici proklizavanja. Ima nešto i u ovjesu, a najviše u
diferencijalu s (ograničenom) blokadom proklizavanja koji u zavojima daje neusporedivo bolje performanse jer se okretni moment ne raspoređuje linearno na pogonske kotače, već, ovisno o stupnju prianjanja. Na taj se način znatno povećavaju brzine u zavojima i to je osnovna razlika u toliko boljim vremenima ostvarenim na Nürburgringu.
Usporedba vozača su "kruške i jabuke" (toliko popularan izraz ovdje pa sam ga preuzeo) ali slična se analogija može iskoristiti i za usporedbu auta.