Tema: Automobili
View Single Post
Staro 23.10.2011., 21:48   #917
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Zar to nisu posebnije verzije, nešto tipa 190 Evo? Govorim za standardne auto koji su bili tu sve prisutni E30 M3 obični (M3 1986–1991 17,184) i onda traže bombastične iznose. IMHO uzo bi rađe Isettu koji san vidio samo 1 put.
Sve to stoji, ali troši manje od 2002 Tii

Pa ekonomski gledano isto kao i kupnja slika, da se zaradi. Opet kažem gušt je apstraktni pojam, nekomu je gušt ESP i đinđe po autu...

Stabilnost? G-sile? Zaustavni put?
Aj please, pobio si sam sebe u ovoj temi već jedno 10x.
Isetta isto proizvedenih ima u priličnom broju, i to dosta većem nego e30 m3 o kojem naklapaš a ne znaš.

To da golf v 2.0tdi čipan troši manje od 2002tii, objesi mačku o rep Govorim o istom režimu vožnje, brze vožnje, ne kilavljenja po autocesti brzinom od 90km/h kako se ekipa 'VIDI ME KAKO MOJ FAUVE TDI NAJBOLJI NA SVIJETU TROŠI 4.5L NAFTE NA 100KM' vozi u 90% slučajeva.
Stari je vozio oba auta, ja samo čipano vw smeće. Ako te baš zanima, tii ti je motor sa ajnšpricom, dakle ubrizgavanjem, jedan od najmodernijih motora svog vremena. Potrošnja u rukama mog starog (da se razumijemo, ne pričam o ti-u kojeg smo mi imali tada, nego o tii-u od ćaćinog frenda) je trošio 10-12L benge po istoj cesti po kojoj sam ja (a i stari) vozio 2.0tdi čipani, i koji je u tim uvjetima trošio 12-13L. Dakle, ista cesta, isti uvjeti, ručni mjenjač na tdi smeću, nikakvi dsg-i i điđe miđe, felge 17", nikakvi spojleri i felge dimenzija okruglog kuhinjskog stola.

I please, budi obziran, pa shvati jednu stvar, već sam bar 3.i koji ti pokušava objasnit da flejmaš bezveze jer ne možeš shvatit da lupaš kruške i jabuke, i to grdo. To o čemu ti pričaš (trkeljaš) nema veze sa oldschool filozofijom o kojoj nekolicina ljudi ovdje pokušava suvislo razgovarat.

A ove brije o ekonomskoj računici, sigurnosti, i ostale nebuloze, neću ni komentirati, nije vrijedno uopće -.-