Tema: Automobili
View Single Post
Staro 23.10.2011., 20:06   #910
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Daj se fejspalmaj

E30 M3 Evo - 505 kom
E30 M3 Evo2 - 500 kom
E30 M3 Sport Evo - 600 kom
E30 M3 Sport Evo Cabrio - 1 kom

A vezano za old school i što nudi. Pa osjećaj je sve što u biti i tražiš od vozila tog ranga. Što ti drugo treba?
Zar to nisu posebnije verzije, nešto tipa 190 Evo? Govorim za standardne auto koji su bili tu sve prisutni E30 M3 obični (M3 1986–1991 17,184) i onda traže bombastične iznose. IMHO uzo bi rađe Isettu koji san vidio samo 1 put.
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Štedljiv i efikasan i TDI u istoj rečenici? TDI je stvar prošlosti već dugi niz godina. Forsiranje pumpe duse tehnologije toliko godina, iako se u samim počecima znalo da uskoro neće moći zadovoljavati euro norme. Sve nakon prvog TDI-a je mlaćenje prazne slame, a ovaj, ajmo reći nedavni prelazak na common rail je samo zadnja slamka spasa. Usporedi unutrašnju i vanjsku buku, te potrošnju 2.0 TDI motora, njihove najčešće probleme (injektori) i cijenu popravaka/održavanja s ostalim common rail dizelima pa ti možda svane.

Kum (imam puno familije po zagorju i to su hadrcore VAG-ovci svi odreda) mi ima G5 2.0 TDI, 140 ks, tvornički dignut na 170 i to lijepo ide, nemam riječi, ali što mu to sve znači kad troši bolesno puno, a kad dođe vrijeme za servis, znoj ga oblije u strahu što će sad biti.
Sve to stoji, ali troši manje od 2002 Tii
Citiraj:
Zašto bi kupovanje oldtimera bilo isključivo ulaganje u buduću vrijednost? Takve ljude ne zanima preprodaja za x godina, a i većina nabavi pacijenta za restauraciju pa ga dovede u pošteno stanje.
Čisti gušt, vožnja bez ABS-a, serva, airbaga, 1500 tipki na volanu i svih sigurnosnih kratica.
Pa ekonomski gledano isto kao i kupnja slika, da se zaradi. Opet kažem gušt je apstraktni pojam, nekomu je gušt ESP i đinđe po autu...
Citiraj:
Baš mi je neki dan nešto palo na pamet. Koja je uopće svrha širokih i niskoprofilnih guma? Automobilske utrke sredine 20. stoljeća s autima koji premašuju brzine od 200 km/h, a imaju uske gume? Dakle, držanje ceste nije bio problem
Stabilnost? G-sile? Zaustavni put?
Baja 001 je offline   Reply With Quote