Tema: Automobili
View Single Post
Staro 23.10.2011., 19:36   #905
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ovo Bajino je čisti flejm.

Sve ti je jopis rekao, a dodat ću još par stvari

Auto je MUŠKOG roda.
Ovaj auto, u množini -> ovi auti.
Fala na poduci.
Citiraj:
Prođi si kroz sve što si napisao na ovoj temi i usporedi s ovim postom. Zagovaraš jake turbo benzince, V8, V12, McLareni, Ferrariji, CLK DTM, usput pljuješ po dizelima i onda izbaciš ove uvjete za ono što po tebi auto treba biti?! Tko je tu lud?
Baja hvali dizele, McLareni su spominjani u drugom kontekstu. Auto za današnje pojmove treba bit štedljiv i efikasan, a to u većini slučajeva znači TDI / TFSI.
Citiraj:
Nemoj mi o ljepoti, molim te. Pukneš prije nekog vremena da je DS3 ružan auto, a još prije toga tupiš o ljepoti Passata. OK, subjektivna stvar, ali većina ovih tvojih auta koje si stavljao je odvratno ružno. 02 serija je uz 507, pri samom vrhu auto dizajna tog vremena, a po meni ljepši auto više iz BMW-ove tvornice neće izaći nakon 02 serije s "alka" stražnjim svjetlima.
Opet reka san da je to ne mjerljivo i da svako ima svoj ukus, DS3 mi je osobno gadan, jer volim ravne linije bez nekih akrobacija. Passat B6/B7 su samo lipi, ovi ostali su generic debeljuce.
Citiraj:
@baja
Gle svi imamo različite ukuse.
Tebi nema veze s mozgom dat pare za M3 kocku ali nekom ima.
Netko će si priuštit da ima rijedak auto poput M3 Sport Evolution
http://www.pistonheads.com/doc.asp?c=161&i=19345
Naravno, ja san samo pita šta old skul ima ponudit naspram novog auta.
Citiraj:
Isto kao što možeš reći zakaj bi dao toliko para za 275 GTB/4 kad mogu uzet cijelu ergelu novih Ferkana za te pare
Opravdana je kupnja limitirane serije, radi ulaganja u buduću vrijednost, ali opet spominjem kocku kao referencu koja ima (pucam napamet) 1001010 proizvedenih komada.
Baja 001 je offline   Reply With Quote