Tema: Automobili
View Single Post
Staro 23.10.2011., 19:02   #901
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ovo Bajino je čisti flejm.

Sve ti je jopis rekao, a dodat ću još par stvari

Auto je MUŠKOG roda.
Ovaj auto, u množini -> ovi auti.

Prođi si kroz sve što si napisao na ovoj temi i usporedi s ovim postom. Zagovaraš jake turbo benzince, V8, V12, McLareni, Ferrariji, CLK DTM, usput pljuješ po dizelima i onda izbaciš ove uvjete za ono što po tebi auto treba biti?! Tko je tu lud?

Nemoj mi o ljepoti, molim te. Pukneš prije nekog vremena da je DS3 ružan auto, a još prije toga tupiš o ljepoti Passata. OK, subjektivna stvar, ali većina ovih tvojih auta koje si stavljao je odvratno ružno. 02 serija je uz 507, pri samom vrhu auto dizajna tog vremena, a po meni ljepši auto više iz BMW-ove tvornice neće izaći nakon 02 serije s "alka" stražnjim svjetlima.

Trk na google i traži povijest BMW motorsporta kad te toliko pale sportski auti. 02 se još uvijek ponegdje može naći na stazi.

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Isto tako mi je suludo dat za M E30 ~30k € kad se auto novo može uzet sa svim pizdarijama za istu cijenu.
Naravno da je kad ne znaš (ili ne želiš znati) da je cestovni M3 nastao samo jer su morali homologirati auto za Touring car natjecanja i pravila su bila takva da barem 500 auta mora biti proizvedeno za "civilnu" upotrebu. Potražnja je bila velika pa su udovoljavali tome. Bez obzira na to, auto je iznimno rijedak kao takav i rijedak primjerak čistokrvnog trkaćeg auta dostupan običnom čovjeku. Ovo je ista stvar kao da si rekao da ti je suludo dat tolike novce za Lanciu Stratos kad možeš uzeti Ferrari za tu cijenu. Malo se informiraj o temi dublje od čistih cijena i opreme.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 23.10.2011. u 19:10.
1v@n je offline   Reply With Quote