Tema: Automobili
View Single Post
Staro 23.10.2011., 19:02   #900
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Lijepo ti piše, ZA ONE KOJI VOLE OLD SCHOOL ili ti taj dio priče nije bio bistar??
Jopis tenzije smiri, normalna diskusije
Citiraj:
1. klima, i ostale moderne pizdarije i old school ne idu jedno s drugim u istu rečenicu
2. mala potrošnja isto tako
3. efikasnost koliko ja znam i mala potrošnja se svode na jedno te isto....
4. ljepota je subjektivna stvar pojedinca, dakle ono što je tebi lijepo ne mora biti i meni, tako da je o tome sasvim glupo raspravljat, a pogotovo tako nešto napisat na forumu....
Lipota nije bila uvjet i nije mjerljiva, ali to ja govorim šta mo old skull može donit osim ne mjerljivog osjećaja. Isto tako mi je suludo dat za M E30 ~30k € kad se auto novo može uzet sa svim pizdarijama za istu cijenu.
Citiraj:
Traži se velika cijena za njega jer je taj auto nešto posebno, govorim o 2002, a pogotovo ti i tii verzijama, no prije ti zbog svojih ležećih karburatora i snage koju je taj auto imao tih godina, performansi i svega ostaloga.
Nije sve u modernim smećima od tsi, tfsi i ostalih tehnologija štednje i ubijanja svega gušta u automobilima današnjice od 150ks i 2t mase.
2002 ti je imao 130ks i 850 kg
Ha, nisan ga vozio, ali sumnjam da ima toliku vrijednost naspram novih bolida. Svak ima svoj gušta ali bang for buck mislin da nije na strani starih...
Baja 001 je offline   Reply With Quote