View Single Post
Staro 21.10.2011., 18:06   #1002
AtOmIc
Premium

AtOmIc's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Eto samo da javim za one koje to mozda interesira , malo sam se igrao sa driverima i ono sto sam primjetio je da mi za sada najbolje rade 10.5a (hotfix) driveri, a sto se priblizavam novijim driverima to mi igre rade losije, iako sam primjetio bolju kvalitetu slike u 11.9 naspram recimo 10.5 . Sve u svemu jako sam razocaran podrskom ATija sto se drivera tiče, jer kako sam izmjenio preko 5 razlicitih verzija uvidio sam da je to narodno veselje kojemu nema kraja, na jednima neka igra radi odlicno i ima odlican prikaz slike , na drugima ta ista igra ne radi kako spada, ali zato neka druga radi bolje, a za FPS da ne pricam, na nekima mi prikazuje avg. FPS 50 a bude neigrivo koliko bude micro sutteringa , dok sa nekom drugom driver verzijom avg. FPS padne na 30ak ali micro sutteringa skoro da i nema , i onda stavim 10.5a verziju gdje ista igra radi najnormalnije sa avg FPS od 70 bez ikakvog trzuckanja a zadrzava kvalitetu slike .... onak WTF ??? Jel nisu u stanju poboljsanje koje naprave opstaviti i ici dalje, nego moraju tako praviti gluposti pa malo malo nesto ne valja ... ugl uzas

p.s. mislim da je problem tim veci jer im je hd 3000 i 4000 zadnja rupa na svirali i cisto reda radi jos "razvijaju" drivere za njih , a vecinom su koncentrirani na ove nove serije 5 i 6
AtOmIc je offline   Reply With Quote