View Single Post
Staro 21.10.2011., 01:35   #789
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
malo me razočarao detalj da su apsolutno svi kabeli od kejsa šareni... za 3k ne da moraju pasati sa interijerom, nego imaju da budu stock sleevani.
Kablovi nisu sleevani, ali nisu ni goli. Čak štoviše, imaju debelu crnu izolaciju na sebi. Jedino kablovi od ventova i od power i reset tipki su goli. Ovi "šareni" kablovi su od drugih komponenti.

Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Meni dotični kejs potpuno sviđa nego Cosmos. Može bez problema tjerati SLI / CF jer je prozračan.
A što se tiće Noctue, malo kvari dojam ako nisu popunjene sve ( košta ipak ali preformanse i tišinu dušu dalo.) Ipak radi se o jednom od najboljih ventilatora.
Čisto da iznesem svoje mišljenje : 2 x NF-P12 na Venomousa, ostatak oko kejsa ide NF-P14 FLX, tada peri Mile dok zora ne svane

Eh da mi je to
Makar kad bi mogao dobiti kakav popust na 5 konada, možda bi i razmislio o all-Noctua hlađenju
A ventilatori su stvarno predobri. Na 1200 RPMa guraju tonu zraka. Sami ventilatori se ne čuju na toj brzini (bar ne na 1 metar koliko sam udaljen od kompa), ali se čuje zrak koji guraju.

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 21.10.2011. u 01:43.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote