View Single Post
Staro 11.03.2005., 12:22   #1
palenta
Registered User

Datum registracije: Dec 2004
Jeli moguce da niko nezna u cemu je problem

Ne mogu vjerovat da vec mjesec dana ne mogu da rjesim problem objavljivanja moje web stranice.
Dobio sam slobodan prostor na webu sa slijedećim podacima:
http://free-st.htnet.hr/kvidan
Username: kvidan
Pasword: *******
Sa tri programa ("Cute Ftp", "Ftp Voyager" i "Ws Ftp pro") sam probao upload ali stalno dolazi poruka "530 Sorry, the maximum number of clients (1) for this user are already connected "
Od HtNet help sluzbe sam dobio odgovor da je vjerojatni uzrok problema pokusaj visestrukog logiranja na ftp server posto HtNet ftp server koji ne dozvoljava visestruko logiranje stoga se pojavljuje taj tip greske "sorry maximum number of clients......" te da bih trebao iskljuciti nekakvu opciju koja se najcesce zove "spawn another session" ili "spawn another user".
Probao sam pronaci tu opciju u sva tri Ftp programa ("Cute Ftp", "Ftp Voyager" i "Ws Ftp pro") ali nema sanse da je igdje pronadjem.
Evo sta me najvise smeta, na svim forumima gdje sam poslao to pitanje svi mi daju iste odgovore kao i Htnet helpdesk ali niko da mi kaze sta ustvari treba da uradim.
Pa ljudi moji meni treba samo odgovor "sta da uradim (podesim) da bih mogao da objavim svoju web stranicu sa bilo kojim gore navedenim programom
palenta je offline   Reply With Quote