Citiraj:
Autor riceburner
sve je vise manje ok na bajku, al kazetu pod hitno menjat, nikako joj nije mesto na bajku od 2k eur.... 
|
To je zbilja razlog zbog kojeg bi se trebao dati u trosak

Najbolje od svega sto sam tu kazetu (samo s 2 zupca manje) imao na Fuelu i prosao s njom 4k km postene voznje.
Daklem nista joj ne fali.
Moja teorija je da se dijelovi mijenjaju tek kad se (skroz) potrose - i dalje se toga drzim tako da kazeta nece tak brzo u otpis, ali cu zato uvesti 2. i 3. lanac pa ih rotirati, sto znaci da ce kazeta potrajati

.
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Nik, nije baš tvoja boja bajka, ha? 
|
Bome nije, ali odlicno mu stoji i bijela. Bus vidio u zivo...tak da se ne bunim.
Citiraj:
Autor Vuco
Nik, stvarno je super pila i drago mi je da si zadovoljan. Reci, jel se penješ sa 150mm ili 90mm ? Jel se osjeti promjena na geometriji nasprem Fuel Ex-a (pogotovo za dolje) ?
|
Penjem se na 90mm, ne vidim uopce smisla penjati se na 150 kad pritisnem gumb na volanu i mijenjam hod (i kut) u sekundi...osim toga na 150mm bi bilo kao da se penjes s iskljucenim propedalom. Pa se onda penji.
Takodjer podesiva sic stanga je hebena stvar.
To je skroz drukciji bajk i za gore i za dolje...budes probao pa ces vidjeti. Tesko je opisati, ali cim sjednes i okrenes pedale bude ti jasno koliko je sati.
Citiraj:
Autor cuks
EDIT: Nik, lulica mi je bolesna 
Btw, kakav ti je Black shark u odnosu na Alberta?
|
Lula bi mogla na radni stol kao ukras ili drzac olovki

Za gume cekaj da dodje blato pa cu ti javiti.
Citiraj:
Autor Onyx
Na tu opciju sam zaboravil.
Nik, nosi rotor sa sobom u subotu, prišarafim ga na tunelu 
|
Nije problem, samo mi javi dan ranije da ga ubacim u ruksak.