View Single Post
Staro 19.10.2011., 23:57   #14787
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor riceburner Pregled postova
sve je vise manje ok na bajku, al kazetu pod hitno menjat, nikako joj nije mesto na bajku od 2k eur....
To je zbilja razlog zbog kojeg bi se trebao dati u trosak
Najbolje od svega sto sam tu kazetu (samo s 2 zupca manje) imao na Fuelu i prosao s njom 4k km postene voznje.
Daklem nista joj ne fali.
Moja teorija je da se dijelovi mijenjaju tek kad se (skroz) potrose - i dalje se toga drzim tako da kazeta nece tak brzo u otpis, ali cu zato uvesti 2. i 3. lanac pa ih rotirati, sto znaci da ce kazeta potrajati .

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Nik, nije baš tvoja boja bajka, ha?
Bome nije, ali odlicno mu stoji i bijela. Bus vidio u zivo...tak da se ne bunim.
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Nik, stvarno je super pila i drago mi je da si zadovoljan. Reci, jel se penješ sa 150mm ili 90mm ? Jel se osjeti promjena na geometriji nasprem Fuel Ex-a (pogotovo za dolje) ?
Penjem se na 90mm, ne vidim uopce smisla penjati se na 150 kad pritisnem gumb na volanu i mijenjam hod (i kut) u sekundi...osim toga na 150mm bi bilo kao da se penjes s iskljucenim propedalom. Pa se onda penji.
Takodjer podesiva sic stanga je hebena stvar.
To je skroz drukciji bajk i za gore i za dolje...budes probao pa ces vidjeti. Tesko je opisati, ali cim sjednes i okrenes pedale bude ti jasno koliko je sati.

Citiraj:
Autor cuks Pregled postova
EDIT: Nik, lulica mi je bolesna
Btw, kakav ti je Black shark u odnosu na Alberta?
Lula bi mogla na radni stol kao ukras ili drzac olovki
Za gume cekaj da dodje blato pa cu ti javiti.

Citiraj:
Autor Onyx Pregled postova
Na tu opciju sam zaboravil.
Nik, nosi rotor sa sobom u subotu, prišarafim ga na tunelu
Nije problem, samo mi javi dan ranije da ga ubacim u ruksak.
Nik je offline   Reply With Quote