Kak vam se da raspravljati o lulama i volanima...pravac suma, treba se voziti po ovakvom vremenu.
Danas odvozeno Sljeme..i to nakon ravno 3 mjeseca.
Bilo nas je petero: Sanda, Renesis, danielzg, jedan ciklusovac egzoticnog imena koje sam zaboravio i ja.
Ciklusovac je vodio prvi pa je Leustek ispenjan za otprilike 55min.
Spust 18-20-Dotka, za prvu testnu voznju provjerena staza

Od napadalih zireva, lisca i grancica se gubi grip i bajk plese sve u 16 pa treba biti oprezan u zvojima i kanalima - svi smo proklizavali, bez obzira na gume.
Ovaj tempo od 55min me satrao pa pred kraj Dotke nisam vise mogao pedlati uz brijeg na koji nas je danielzg doveo. Nakupila se mlijecna kiselina u misicima nogu i pa-pa, za danas dosta - na svu srecu pred kraj voznje.
Sto se tice bajka, penje se kao od sale, uopce se ne kuzi da bajk ima vilju od 150mm hoda (na starom Remedyu se kuzi), takodjer je puno tvrdji na usponu i od Remedya i od Fuela. Mozes gaziti korijenje kako hoces i to na vecim strminama bez podizanja prednjeg kraja.
Sutra idem na Dotku nakon posla bas da vidim kako ce proci na onom velikom usponu pri kraju.
Shockovi du bili malo previse nadrukani za moju kilazu, prijasnji vlasnik tezi 105kg i voli tvrdji setup. Volim i ja tvrdji, ali ne ovoliko (nisam stigao podesiti tlak ).
Inace bajk je prilicno zabavan, lako se dize u zrak i vuce na skakutanje, mana mu je ta recimo kila viska u odnosu na konkurenciju koja se osjeti u voznji, ali nista strasno.
[edit]
Evo sto sam ja zaboravio spomenuti, napisao je Renesis, pa je report kompletan