View Single Post
Staro 18.10.2011., 14:34   #14719
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Dečki, ubuduće ove postove koje imaju nastup - nismo ti mi sa dropbike-a tu i slične nemojte uopće tipkati. Ako se ne znate normalno diskutirati bez nekog klasičnog podjebavanja (koliko god vi nemali namjeru takvu), nemojte bolje ništa pisati. Glupo mi je da ja sad moram nekome editirati postove ili brisati.

S obzirom da zubich nije napisao nikakve konkretne stvari, već samo niste probali, jednako mi dođe kao i Lopesovo mišljenje u knjizi. S time da Lopes ima i neke rezultate zadnjih 20god pa ono.

Zna se kakvu funkciju ima volan i lulica te kakve karakteristke treba imati da bude vrhunska. Čvrstoća i krutost za što manju težinu (a s time i cijenu). Na kraju je samo stvar jesi ti spreman platiti za dizajn i te karakteristike koje ima ili nisi. Po meni, ako nisi spreman platiti 500kn lulicu, ne treba značiti da je neka lulica koja ima istu čvrstoću i krutost, a nižu cijenu jer je 50g teža je lošija. Onome tko ima lovu takva (teža i jeftinija sa istim odnosom čvrstoće i krutosti) lulica je lošija, onome tko nema - njemu je super.

A težina lulice mi je jednako važna stvar kao i težina lanca.

Tak da zubich, po meni ti si omašio futbal, ne ceo jer dio sa geometrijom se čak i slažem (iako je tu više faktora), no za lulicu se ne slažem.