View Single Post
Staro 16.10.2011., 07:28   #27
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor DANCI Pregled postova
Raspao mi se Ubuntu nemam više pregledne ikonice niti alatne trake otkad sam deinstalirao compiz, i sad mi je nedavno ispečena rakija majka za utijehu !

Ja ću nakon ovoga popizditi jer sam tri dana aktivno googlao po netu kako riješiti problem štekanja Ubuntu-a, a odgovora nema !

Iskreno da vam velim meni uopće nije čudno što Linux nije popularan u odnosu na Windowse. Kada bolje pogledate kao običan korisnik, pritom nemislim na naprednog korisnika, da si nije u stanju sam sebi srediti Ubuntu da mu radi kak se spada to je već veliki problem kako da bude Linux popularniji u odnosu na Windowse. To je onako vrlo iskreno mišljenje od mene.

Dajte recite kak se uopće trajno isključuje compiz bez deinstalacije i da kaj da radim kad mi je sad ubuntu sav šugav, upravo sad pišem ovaj post s Wind 7 s Aero sučeljem radi bez ikakvih grešaka ko u Wind XP-u bez ikakvih efekata.
A da probaš drugu distru?

http://distrowatch.com/

Izbor je ogroman a kaj da ti velim - treba probat dok ne nađeš nešto što šljaka kak spada na tvom kompu. Pa za Boga dragoga meni Win7 ne šljaka kako treba - em me hebu ATI driveri jer za moju grafu ne podržavaju rezu od 168x1050 ili mu katkad padne na pamet da fajl koji hoću maknut nemogu maknut je u upotrebi a nije i slično...svaki softwer ima mušice.

P.S.-probaj stariju, LTS verziju Ubuntu-a...Ili Mint....ili OpenSuse+Gnome...Jedan od ta tri mora radit savršeno.
tomek@vz je online   Reply With Quote