Tema: Automobili
View Single Post
Staro 14.10.2011., 23:58   #745
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Ma jasno ali u BMWu ipak malo pretjeruju sa cijenom opreme.
Uzmeš trojku i natovariš ju sa ajmo reći skoro pa full opremom i zalaziš u teritorij petice XDrive sa jačim motorom i nijansu slabijom opremom
(karikiram naravno, ali you get the point)

Iskreno auto mi se presviđa, kao i trenutna trojka, i danas razmišljam o uzimanju 2 godine stare trojke. Malo me mući što se rijetko nađe neka sa manje od 70k km na sata (a možda je i na tu cifru vračeno)

Ono što mi pravi problem kod BMWa je da me njihova entry level oprema ne zadovoljava ni najmanje, pa koliko god auto bio dobar mehanički, ja želim i hrpu goodies-a unutra
Ima BMW u zadjih par god. verzije koje su dosta nakrkane sa opremom po pristojnoj cijeni, za BMW naravno. Sad imas 318d Fun verzija koja ima sve zivo a kosta ko bazni i daleko je od nekretnine.

BMW 318d Joy Edition paket uključuje:
- automatski klima uređaj, radio BMW Professional s CD playerom i 6 zvučnika, BMW 16`` Double spoke 268 naplatke od lake legure, putno računalo, stražnji PDC, kožni, sportski upravljač s multifunkcijskim tipkama, senzor za kišu s automatskom kontrolom dugih i kratkih svjetala, ABS, DSC, CBC, svjetla za maglu, naslon za ruku sprijeda.

Kosta ko Passat sa 2.0 TDIjem.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 15.10.2011. u 00:10.
MAGARAC je offline   Reply With Quote