Tema: Automobili
View Single Post
Staro 14.10.2011., 23:31   #737
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Osobno bi bio presretan s jednim 320d Efficient Dynamics
Troši ko upaljač a opet nije nekretnina.
Naravno. Meni bi pasa i N20B20 iz X1/z4 modela
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Ja zadnjih par godina svladavam cestu Gornja STubica - M. Bistrica. 100% rally etapa sa serpentinama, mosticem, par brzih ravnica i par grdih L. zavoja. Kad dodes tam tek vidis koliko ti je auto u biti slab i pun nedostataka.

Spust pream Staroj Baski na Krku je meni jedna od nasih najcesti i steta kaj nije duzi.. Karlovac - Delnice je bio moja cesta za ganjanje i do prije par godina nisam nikad htio ic po autoputu jer sam se tam znao tak dobro izgustat da mi se vise nije ganjalo ostatak godine. Nakon Delcina se treba skulirat je postaje jako opako i tam sam se znao izokretat ko budala u onim ostrim zavojim sa asfaltom koji postane klizaliste kad padne par kapi kise.
Pa normalno, jer su obična auta puno manje kruća, cila karoserija nije predviđena za neke žešće jurnjave, isto tako motor + getriba, nisu podešeni za jurcanja, nagla kočenja, šaltanja i sl. Dobro se zezat po cesti, ali opet to po meni nije sport za obična auta, jer kasnije samo sjebeš auto radi ničega...

Nego baš sad gledan TD, dobro su napravili ovu zvjerku iako mi Ferrari ima bolji motor (NA )

Baja 001 je offline   Reply With Quote