View Single Post
Staro 14.10.2011., 14:56   #4
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
dobro....... hvala . ovo za d-link te apsolutno razumijem, jer sam i sam imao prvu generaciju prije o-ho-ho vremena WF511 koje su masovno bile hvaljenje, da bi kasnije sve spalo na realtek. i danas kod stare u kompu je - realtek.

no, ok, drugacije pitanje. da li danas igra ulogu, tj da li je atherosi dalje izbor broj 1?
dok sto se tice podrske za drivere, nemam potrebe za ramima, tako da sam ja jos uvijek vjeran 32bitnim OSovima, i XP na laptopu, i W7 na kanti i na HTPCu. jednostavno drugog razloga nisam nasao preci na 64bita, imao sam par tjedana W7 i vratio se na 32bitne, jer nisam osjetio prakticki nikakve razlike osim komplikacija oko softvera (priznajem starijeg) i gubljenja vremena/zivaca.

Burko je offline   Reply With Quote