View Single Post
Staro 13.10.2011., 11:38   #1
DANCI
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
SVI problemi sa UBUNTU !

Ovako novi sam u Linux-u imam instaliran novi UBUNTU 11.04 na potpunom drugom nezavisnom disku i tada sam nadogradio GNOME 3, sve skupa redovito UPDATAM.

Problem je slijedeći Ubuntu mi šteta sve u šesnaest i prije instalacije GNOME 3 i nakon instalacije GNOME 3. I tako čega se god primim bilo na desktopu pomićem neki prozor od programa, obični folderi lijevo, desno, gore, dolje trza, šteka kako god oćete nazvati. Odem na youtube šteka mi i 480p tak da mogu tek onaj od 360p odgledati kak se spada.

Koristim Operu i Firefoks na obadva mi youtube šteka i da zaboravio sam spomenuti i da mi skrolanje kotačićem na mišu isto šteka kada oću skrolati web stranicu najobičniju kak je net.hr.

Imam još dva OS-a, Wind XP i 7, i ta dva OS-a imam posebno na jednom drugom disku preko dvije particije. I moram reći da mi Wind 7 leti ko raketa, a da negovorim za XP i čak mogu kako kad ovisi od videa do videa solidno odgledati i 720p na youtube. Dok 480p radi savršeno !

Neznam u ćem je problem pogledao sam task manager il kak se već zove od Ubuntu tam piše proc već kad samo pogledam graf bez otorenih programa ono je na 20% proces gnome, RAM uglavnom oko 300MB.
Nikad nije bilo ni s oba dva internet brwsera i otvorenim programima iznad 800MB, dok Swap uglavnom 0-100MB.

Konfa je ispod nicka.

Nemam blage veze u ćem je problem i odakle da krenem ???

Rado bi volio srediti i ostati na Ubuntu za internet i video, ako je to ikako moguće u kombinaciji s XP-om radi gaminga.
DANCI je offline   Reply With Quote