Citiraj:
Autor elvis again
|
Kad je lijepi bajk, što ću mu ja. Izgleda nevožen na ovim slikama, tako da je ziher odlična kupnja bio.
Citiraj:
Autor SileTzar
Vuco evo usporedbe CoilAira vs C'dale Claymore vs Scott Genius LT 30
http://www.mtb-news.de/news/2011/10/...-kona-coilair/
Ali je na švapskom, taman sam se podsjetio malo članova i padeža. Genius im je tu malo zalutao kao čisti AM bike. Tako da smo i mi na krivom tragu kad uspoređujemo Remedy s CoilAirom...
|
I za kojega na kraju vele da je uber alles ? Njemački ne znam. Genius je tu samo radi hoda te ga i sam Scott reklamira kao long travel AM bike. Iako velim, baš da je toliko van ove konkurencije po meni i nije.
Citiraj:
Autor SileTzar
I piše da početkom 11 mjeseca stižu novi YT Wickedi, digli su hod na 160 pa je to kao neki Enduro, specifikacije izgledaju više nego ok
WICKED 160
Ausstattung: Rock Shox Lyrik RC Federgabel, Rock Shox Monarch RT3 Dämpfer, Avid Elixir 5 Scheibenbremse, Sram X9 Schaltung, Race Face Turbine Kurbel, DT Swiss E2000 Laufradsatz
Gewicht: 14,4 kg
I malo više fensi (puno više fensi, pitanje koliko će ovaj koštat s BOS suspenzijom i vrhom ponude dijelova)
WICKED 160 LTD
Ausstattung: BOS Deville Federgabel, BOS Vip´r Dämpfer, Sram XO Scheibenbremse und Schaltung, E13 EN Kurbel, Mavic Crossmax SX Laufradsatz, Race Face SIXC Carbon Lenker, Rock Shox Reverb Sattelstütze
Gewicht: 13,4 kg
Nekih 3k€?
|
Da, maknuli su Notona kao 160mm i stavili na 10mm više hoda i geometriju kao i svi ostali koji rade Enduro bicikle.
BOS vilice retail dođu jednako ili manje od Fox-a ili RS-a, a po svemu što čitam - rade jednako ili bolje te su pouzdanije. Spustili su ove ili prošle godine cijene jako, da budu konkurentni. Što je i dobar potez, jer realno rijetko tko će primijetiti razlike u damperu, a na cijeni će se sigurno vidjeti 700€ više

.
Sad nema igrača koji nema odličnu do vrhunsku Enduro vilicu. Fox sa Float 36, RS sa Lyrikom, X-fusion sa Vengeance-om HLR, Suntour Durolux RC2 te Bos Deville.
EDIT:
Skup je Remedy pun k. 20 000kn uz popust od 5% FTW

M525 nabe, za 20 somova