View Single Post
Staro 12.10.2011., 00:34   #8145
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
tipa kišna nedjelja, je toliko osvježenje da ti pamet stane.
zivim u kuci, ako se i potrefi takva nedjelja da nisam negdje van kuce, da nema nista na TV-u, da mi se bas nista ne igra, da mi je internet naporan i dosadan u tom trenutku, da nesto bla bla li-la....... brisao bi prasinu, mozda cak usisao, spavao, neki klinac radio po drvetu/elektonici, cistio komp, isao opet staroj sredit komp, spavao.......... nesto.

McG, samo sam malo pogledao ove filmove, hvala, ali ne hvala. mozda da s ovim malim iz treceg kamencica jer mi je ok u toj seriji bio, ali mislim da sam cak alergican na takve filmove.

i da, opet sam pogledao nakon nekog vremena Dellamorte Dellamore. i dalje mi je film 5/5, Dylan Dog pod kapom silvija, i dalje ogromna preporuka ako jos nije gledano .

Burko je offline   Reply With Quote