View Single Post
Staro 11.10.2011., 23:56   #8135
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Scott Pilgrim vs. the World

stoji vec duze vrijeme i skuplja prasinu s hard diska, veceras sam odlucio ga pogledati. zapravo me naziv odbijao, Scott Pilgrim........ ali ajd.

pocetak me toliko ugnjavio da sam skoro stisnuo X i mici mi ovo sranje s kompa, ali su onda krenule scene. ali ono, scene! jako, jako, jako zabavna komedija po meni, predobri efekti, predobra muzika, cijela prica mi je ono, prava iz stripa pomjesana sa stvarnim zivotom......... film mi je (osim pocetnih pojma nemam, 15 minuta) bas zadovoljstvo bilo gledati, zabava u pravom smislu.

istina, daleko do ikakvog remek djela, pogotovo jer ce ga vecina dozivjeti cisto i samo ove efekte, ali bez tog nekakvog...... čara? dozivljaja? kombinacije necega sto ja ne znam opisati, ali zbog tog necega mi je film bas sjeo.

i da, bio sam uvjeren da su isti redatelji Sucker Punsha i ovoga, ali nisu, jel. jako slicna su mi ova dva filma, i po oooooodlicnim efektima, i po odlicnoj glazbi, i po toj nekakvoj stripovskoj noti....... iako je sucker punch poprilicno losiji od scotta . IMHO.

ocjena, pa jer nema puno ovakvih uradaka i sto mi je bas sjeo za pogledat, 8/10. jes, preporuka .

Burko je offline   Reply With Quote