Citiraj:
Autor SileTzar
Dođe 3600$. 19000 cca. S Buhinovom maržom od 15% to je cca 22k. Ajde malo sam fulo, al opet, bolje neg mrtvi Coilair XD
Nebitno. Skupo je to, preskupo.
|
Hahaha, marža od 15%

.
Onaj dečko je prodavao rabljenog Nomada kupljenog kod Buhina mislim, sa sličnim djelovima za 20 000kn

. Dobro, Blur LT nije nomad, ali tu se govori o Strive-u i CoilAiru.
A nisam htio ostaviti podjebavajući komentar pa sam ga pobrisao da se ne naljutiš ili neš. A i mislim da sam ga već jednom komentirao na tu foru pa da se ne ponavljam
Citiraj:
Autor jed2i
frend mi nedavno pričao da su se penjali na jelenovac i da je tip s coilairom kasnio dobih 5 minuta za njima 
može se penjat ali ima u globalu boljih bajkova za to
sve u svemu ja sam mislio uzet coilair ali na kraju sam se odlučio za remedy-a
|
Ne znam koliki je uspon na Jelenovac, no ja se vozim na Sljeme i Sile za mnom kasni 1h

. A uspon je 1h

.
Hvala bogu da ima dosta boljih bajkova za penjanje. Nešto što ima naprijed 180mm hoda i iza 200mm se ne može popeti tako lagano, kao što će to napraviti neki FS od 120-130mm. Nije to sve u hodu, već i geometrija. Manji kut vilice - kraći kokpit ili će pak kut sic štange biti previše unazad što će prebaciti težinu skroz iza etc. A pak ako se produži TT, onda će wheelbase biti ogroman i bajk će biti za skretanje goli k.
Gledajte tako da zanemarite ramu u ovom trenutku, ako su bajkovi u istoj kategoriji (iako bi onda sa Striveom bilo dobro uspoređivati Konu Cadabru iz Koninog asortimana). Sve se svodi na jako slično, a 1000kn na 18000kn je malo više od 5%. Za tih 5% imaš garanciju na djelove i ramu kod nas.
Ako je nekome vrijeme važno, naravno da neće kupovati niti približno takav bicikl. Eto, Salvarez će nas na usponu toliko napenaliti sa Epicom, da koliko god mi bili brži na spustu, nema šanse da ga stignemo. I ukupno će biti ohoho brži. Uostalom, da se njega stavi na 160mm bajk opet bi nas napenalio i uzbrdo jer ima kondicije ohoho. Ipak je dečko vozio Lojstek za 36min
Citiraj:
Autor Nik
Ne znam jeste li skuzili, ali na Striveu se malo promijenila geometrija.
|
Kaj su promijenili ? Nisam skužio...
Canyon je i dalje best buy, ako se neće imati nikakvih problema oko bilo čega (ne samo rama) godinu dana. Prije kad je razlika bila 3000kn mogao si si dopustiti i neki kvar, sad - malo teže. Po meni, velim...