Staro definitvno. Zato jer je majstor za volanom i vidi se cijela voznja sa gomilom maybe. Cesta nije ni u pribliznom stanju kao u novom a taj maybe je ponajvise zbog mokre cete i svih tih rupa koje se jako lijepo vide, osjete na videou. Imam taj video stalno na kompu i impresionira me cak i vise od hill climba jer je auto veca "kanata" sa 300njak ks i straznjim pogonom..Ovaj novi video je vise ko neka reklam u Ken Block stilu sto mi se ne svida jer nema "romantike".
Ovaj je dobar rally video,
http://youtu.be/Nq0kEVjRqow. Brijem da je zenska izubila par godina zivota, obavezno pogledat zadnju trecinu..
Ja se sjecam prije 7,8 godina kad su jos bili na europskom prvenstvu WRC auti kakva je to ludnica za gledat. Bili su bas ludi poljaci sa WRC Crollom i par WRC Oktavija(jedna je zavrsila omotanao oko drva na Sljemenu). Nezaboravno iskustvo i steta sto ih vise nema Delte u Zagrebu, Zagorju is to WRC auti nisu vise dozvoljeni. Jedno je kad prode neki auto grupe A ili slicno ali kad prode WRC samo svi podivljaju i onda ostanu u nedoumici..Najjaca stvar je bila kaj smo se svrcali sa mojim autom i vozili od etape do etape u koloni sa njima i ostalim pratecim vozilima. Najjaci spust niz Sljeme kaj sam ikad odvozil..Naprijed vozi 0, bas je bio evo i svi ga moraju pratit kak god zanju i umiju, pes mi se zavukal ispod prednjeg sica 30kg mrcina bull terrier..
khm, ne ima evo iv za 15k eura , nego mozes uzet fq360 za te novce. Sve ovisi koliko imaju km. Za 20k ukljucen trosarina, carina i troskovi uvezem MR sa manje od 30tkm. Ako se uzme na firmu, izamortizira se dobar dio kroz par godina i jos r1 tocenja i srevisi. Kad i ako udemo u Euro za tu love ces vec moc dobit X mada me on ne zanima...