Citiraj:
Autor SileTzar
Coilair je zbijen, njuška mu je ružno dignuta u zrak, klackalica je odurna, tubing je presimplistički i retro isto kao i odabir boja. 3300€ MSRP daj me nemoj klat, i opet dobiješ Elixir gore.
Imaš za 2k€ Pitcha ako ideš ziheraški. Ali si onda ziheraš. Imaš u susjedstvu zastupnike za Lapierre, nek ti oni daju garancije. Možeš i naručiti SantaCruza, neka ti Buhin složi ponudu za Blur LT s Lyrikom, RP2 i opremom ko na Koni za ispod 20k. Samo treba njušit.
|
Oko izgleda se neću tipkat. To je individualno. Svaki bicikl koji ima HTA oko 66-67° i nagnuti STA će biti zbijen. Pogledaj si malo novu META-u, SB-66, Slayer - svi imaju kratak top tube. To nisu XC bicikli i svima je nos u zraku. Uostalom, imaš TALAS kojeg spustiš na 140mm.
Bude ti Buhin složil znaš kakav bicikl sa Santa Cruzom za 20000kn. Toliko valjda samo rama sa shockom dođe (Nomad koji je ista klasa ovih bajkova što mi spominjemo), kamoli još tu gore i Lyrik te ostali djelovi. CoilAir 2011 je ~18000kn ako se ne varam uz prednarudžbu.
Pitch Pro je dobar bicikl, ali nije po djelovima niti blizu klase Strivea ili CoilAir-a. Nećemo sad brkati što nama doista treba, ali po djelovima nije blizu.
Citiraj:
Autor jed2i
coilair ima 17 kg, frend ga ima, i ne penje se s njim nikud, samo spuštanje 
|
Ja vidio davno dečka na starom Coilaru i nedavno sa ovim novim. Na vrhu Sljemena. Vele da nije problem, ali dečke je najviše mučilo zapravo to što su imali DH gume i zračnice, a time i bajk od 17kg valjda.
Novi
CoilAir XL 2011 ima 16,1kg sa Minion DH gumama

.