Citiraj:
Autor SileTzar
Ono što sam vam spominjo na Grmi, evo nekaj lepega za moju Zlaticu

Vuco, kad god imaš vremena, šarafimo 
|
Rekao si da si našao neke instructionale i/ili manuale. Ja sam pogledao na njihovoj stranici i nisam ništa pametnog našao. Istina, nisam se trudio kao da je moja sic štanga, ali ono
Citiraj:
Autor AbAdd0n
pitao me jedan covjek da pogledam koji se bicikl isplati kupiti do 8000 kuna. u tom cjenovnom rangu nisma pametan pa cu pametno pitati vas.
covjek se voza po gradu i s vremena na vrijeme ode offroad. neznam bas jeli full suspension za njega. negdje na granici. pa eto . sto predlazete ? 
|
Po gradu tipa Jarun i to ili od kuća-pos'o ? Mislim, meni je fulka full udobna za vozit po gradu i gradskim mjestima (Jarun, Bundek etc), ali ponekad mi dođe da odem tipa na cestu i da se ganjam ili max. skratim vrijeme (toliko sam puta htio po cesti oderati Sljeme, ali FS i stajaći položaj 0 bodova).
Uostalom, malo je fulki za ~8000kn, meni jedino na pamet pada Genesis iz Intersporta sa 140mm hoda (iako je 140mm hoda za grad i povremeni offroad puno previše). Od novoga jel. Ima gore dosta dobre djelove za tu lovu, a jedino se nešto slično da uhvatiti ako je ostalo u dućanima neki ostatci pa da se da popust.
A HT se već da naći neki lijepi sa ok opremom. Nek čovjek pogleda par dućana pa nek da linkove što mu se sviđa.
Možda neka kombinacija HT + 2 para kotača ? Jedni slick, drugi sa ripnjačama, pa kako mu volja

.
Danas je buraz nekako posložio Propheta. Stavili Revelationa naprijed i moje kotače. Na XC modu je to stvarno labudica sa kutom vilje definitivno manjim od 69-68° (vele da je sa 140mm viljom 69°, a Rev ima veći ATC od ostalih vilja na istom hodu). Kad se sjedne i SAG-a, to je 65-66° brat bratu... Bit će super za dolje, ali gore sigurno nebu šprintal. Dobro da je uzeo i L ramu, zbog tog kuta bi mu manja rama bila vjerojatno kratka.