Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Šteta. Sve ove dobre stvari oko takvog motora ne opravdavaju ovoliko negativnih strana.

Svakih 3k!?
Što bi reklo svaka cca 3 mjeseca daj 1000 kn ovlaštenom serviseru za ulje i filtere. OK, ako joj je već garancija istekla pa daj 700 kn za taj posao.
Previše.
A auto mi je predobar.
|
Vecina Japanca iz tih godina od 90tih do polovine 2000tih su "specificirani" na mineralna ulja pa cak i na obican bezolovni benzin tak da im je vjerojatno zbog toga interval kraci ali to ne znaci da je automatski i skup za odrzavanje. Tak da ti takav servis nije nista cudno. Ja sam tako vodio svoju Carismu na servis svakih 7500 i nikad nisam platio vise od 1200kn, osim kad su se stavljali novi diskovi a mali servisi su bili 600 ili 7000 tako nesto..To mi je btw najbolji auto kaj sam imal do sad, kupljena je nova 02 i u 6 godina nije rekla ni sve dok se na cesti kod Moravca nije zabio neki cica u nju....
Hammer..
Moja prva Toyota je sad stara 24 godine i jos uvijek vozi, vidio ju neki dan na cesti nakon valjda 10 godina i ista je ko kad sam je prodao, razvaljena ali jos uvijek vozi..