Ojla Cuks, meni je fakat zao kaj je tak ispalo, no, kak sam ja u pol 9 doso u Zg iz Jaske, uletim u stan i vidim, prednja guma je prazna, jbg nit imam pumpe nit zracnice doma (da, znam, kreten) pa sam ti slao por da dodjes sa zracnicom i pumpom 10min prije do mene da resimo to pa krenemo, poslo 3x poruku jer nisam dobio izvjesca, pa sam te tokom jutra jos 5x zvao, sam mi kaze da si nedostupan i da ces bit obavijesten sa porukom o pozivu...
Jebiga, oko pola 11 odustao, nazvo mamurnog Murinu

no medjutim ni on nije imao pumpe (da, znam, kreten

) pa sam gurao/vozio do njega na o,3 bara kolko mi je ostalo u gumi, onda ga 1h nagovarao da ide samnom na sljeme, u medjuvremenu pokusao jos dobit tebe, al ista prica, i napokon kad sam ga nagovorio, gurao jos do benge na Miramarskoj i tamo napumpao gumu i molio boga da drzi sljeme (tubeless, al je pocela ocito pustat polako, jer je danas opet na neki bar i nekaj spustila od jucerasnjih 2,4).
Sljeme je dakle guma izdrzala, Murinu sam uspio izvuc iz stana, prvo me psovao, kasnije zahvaljivao

i sve u svemu super mokra, blatnjava voznja po pilani (jeeeei) kakvu sam vec dugo prizeljkivao, ali mi je isto tak zao kaj je tak bezveze ispalo, bilo bi jos zabavniju u troje (u troje je uvijek zabavnije

)
Samo mogu rec, drugi put, i to da voznja u svakom od uvjeta (vremenskih i onih na stazi) ima svoju car, definitivno
Pardoncek na poduzem postu! Lp