09.10.2011., 21:33
|
|
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Autor lutherus
vž180jr ? skyline v35 2004 godišete
+ 4 podnešena zahtjeva za uvoz gr-t, gt-t i gt-s samo prošle godine ako se ne računaju oni uvezeni od strane links drift team.
prvo provjeri prije nego lupiš glupost.a o vrijeđanju na osobnoj razini ću ti ovaj puta prošutjeti.
|
Ovo su pravila za uvoz takvih auta:
Citiraj:
vozilo možeš uvesti na 3 načina:
a) pošalješ u TUV Munchen kopiju prometne i oni ti kažu može li uvesti ( naravno kažu ne, ali za vozilo koje je namijenjeno za europsko tržište, imaš manje prepravki i moraju ti dozvoliti da ih napraviš, ukupno postoji 80 komada BNR34 za koji su UK spec za europsko tržište, sve je uveo Middlehurst Nissan u jednoj pošiljci
- od bitnijih stvari, moraš srediti svjetla, moraš baždariti brzinomjer, moraš složiti EURO 3 normu ( ovo je jako teško, ali izvedivo ako si odlučio da moraš imati vozilo)
b) radi ti netko vani, postane vlasnik vozila, ima ga duže od 6 mjeseci po povratku ne mora proči homologaciju
c) ravnatelj zavoda za vozila, može osloboditi vozilo od homologacije, ako tako procjeni, vozilo u tom slučaju ne mora zadovoljavati norme, a moža biti mlađe od 30 godine, ne mora biti oldtimer
- volan na desnoj strani suprotno od uvriježenog mišljenja nije ograničavajući faktor
|
A to je ono što ja govorim da se u teoriji može, a u praksi je to nemoguća misija i auto te izađe ko 3x cijene samog auta.
Gdje ćeš sredit Euro 3 normu na autu i znaš ti koliko to dođe?
Ali važno da pričaš kao da se uvozi salama, a ne rariteti od auta.
Citiraj:
Autor MAGARAC
Nije ni Evo neobican auto nit neka specijalana egzotika. Ako neki auto mogu nac i nabavit onda je to Mitsubishi jer imam tu srecu da su mi i sadasnjim i bivsim uvoznicima, direktorima, vlasnicima, zetovima u jako bliskim odnosima i nekim cudom svi rade i sa polovnim autima. 15k eura je realna cijena za 5 godina star Micek i sve vise od toga je cista romantika njihovih vlasnika. Cak bi ga i u HR nasao za tu lovu ali ne RS.
|
Ne možeš naći Evo 9 za 15k eura, prije će biti za 30.
A to je tek cijena samo auta, daljnje održavanje je bolje ne spominjat, ali tebi bi to bio kao vikend auto, za zabavu, i onda kažeš da to nije samo za bogate...
Jeah right...
|
|
|