Nije ni Evo neobican auto nit neka specijalana egzotika. Ako neki auto mogu nac i nabavit onda je to Mitsubishi jer imam tu srecu da su mi i sadasnjim i bivsim uvoznicima, direktorima, vlasnicima, zetovima u jako bliskim odnosima i nekim cudom svi rade i sa polovnim autima. 15k eura je realna cijena za 5 godina star Micek i sve vise od toga je cista romantika njihovih vlasnika. Cak bi ga i u HR nasao za tu lovu ali ne RS. Vi kao da se ti auti prodaju ko na traci. Realnosot je da se takav auto jako tesko prodaje i uvijek ima prostora za pregovore..
Ja nemam zenu i djecu imam solidan posao a imam i dva auta od kojega jednog uvijek mogu prodat jer je vise kao rezerva a resto love se da privredit kroz neko vrijeme. Cak nebi imao potrebe ni kredite dizat tako da to meni nije nerealno. Jedino je pitanje dal ce mi za ozbiljno puknut u glavu a ako bude ja cu sigurno nabavit nesto u tom stilu a vjerojatno i bude kad se preslim u kucu jer cu tad imat jos jedan extra izvor love ali nema potreba sad o mom privatnom zivotu..Za mene je nerelano jedino drzat takav auto ispred zgrade i skidat reklamne letke sa kreditma koji su se zakeljili za sajbu..