Citiraj:
Autor murina
Z1, ima ga već dugo.
Kakva je ta vilica šta je brat kupio? Zašto baš tu?
|
A vidio sam prije, ali zaboravio pitati. Te Z1 još ispadaju najbolje Marzove vilice, nakon RC2 ili RC3 modela (koji su gro skuplji).
Ovaj Xfusion je onak, izvana ko preslika Foxa. Sutra otvaramo da vidimo što ima unutra i kako ćemo smanjiti hod. Ako je unutra punokrvni damper kakav imaju jače Xfusion vilice, onda je to u klasi najboljih (lyrik DH, Fox 36, Marz RC2/3). Druga je stvar što nema podešavanja za sve (kao HLR model npr.).
Malo smo se raspitali, ima kod nas servis i zastupnik, vani su komentari svi pozitivni, svi zadovoljni. Sve se da lagano rastaviti i doma. Damper također.
A uzeo je to jer je slušao mene

. Ima 1.5 headtube na Prophetu i sve vilice idu gore. Cijena je bila super za tu vilicu koja je izvana kao nova. Ima 1 ogrebotinu doslovno. A i ono što njega najviše muči - ne mora mijenjati svoju uber kul bijelu lulicu

. To ga je najviše ubijalo oko kupnje nove vilice, za nevjerovati.
Druge ponude su bile komatozne. Od potrganih Foxeva 36-ica kojima eto samo treba 200kn za popravak, a cijena je pretjerana, do nikakvih drugih ponuda.
Realno, za vilice smo super prošli što se love tiče, a u odličnom su stanju (velim, njegova kao nova). Meni jer je uletio Fox jer sam imao viška love, njemu jer je htio sad veće noge od 32mm da može bezbrižno skakati tu i tamo. A i trebao mu je veći hod za Propheta.
A sve je kriv dobar gazda koji plati pošteno bauštelu od 7-19h bez stanke, te srale koji mi je davno dao da probam Lyrika provozati.