Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.10.2011., 17:39   #631
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Stvarno mi nije jasno čemu takva potreba za overanalyzingom (spominjanje nekakve korozije, trajnosti, ulja, servisa, učinkovitosti, potrošnje i sličnih trivijalnosti) u kontekstu automobila koji su u startu imali cijenu uglavnom od pola milijuna kuna ili veću. Iskreno, meni je to malo neozbiljno. Da se radi u threadu "best buy" onda bi bilo logično i razumljivo ali ovako je pointless at best. Pa vlasnici te automobile nisu kupili na "kredit" i ako nisu zadovoljni, uglavnom će vrlo brzo keširat iznos za konkurenta slične cijene.

@Raul
Tvoji su postovi tipičan odraz današnjega (ne samo hrvatskog) mentaliteta i kao takvi nisu "ništa novo i neuobičajeno". Ako si to možeš priuštiti go for it. Druga je stvar što nepotrebno spuštaš sve na tako primitivnu razinu.

@Wolwerine
Slažem se s navodom da je muscle car (uključujući i modele 2011/2012 generacije) pregazilo vrijeme ako se kao referenca uzimaju modeli iz Stuttgarta ili Munchena.

Ali,

Ne bih tako olako zanemario razliku u cijeni jer npr. za jednog CLS 500 može se uzeti SRT8 challenger i neki manji stančić.

A imati manji stančić sa strane je opcija koja po defaultu nije za odbaciti. Čisto ono za malo se proveseliti u ugodnom društvu nakon što na street race-u otpuhneš tog Mercedesa/BMW-a. Lošoj učinkovitosti, handlingu, kvaliteti, potrošnji i svemu ostalom usprkos.

Iako naravno, meni osobno takvo što ne bi palo na pamet, spominjem takvu opciju kao primjer.

btw, nice wallpapers
listerstorm je offline   Reply With Quote