Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.10.2011., 16:21   #629
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ne cita ni Wolwerine postove nego samo quata i pise nesto trece..
4.4L, bespotrebne recenice i recenice i price. Sve se svodi na VANOS ili ne VANOS. Samo je jedan 540 i jedan 740 i zna se koji su i koji je motor u njima i nema potrebe pisat balade sa oznakama skinutim sa Softpedije. I ako nisi znao to su auti od 7,8000 eura ako su u dobrom stanju. Visestruko puta manje od gore spomenutog diesela. Uopce ih stavit u isti kontkest i rec ovaj ti je preskup a pricas o 10 godina starom autu je bezveze.. Nisam ja mamin sin, nego sam iz kvarata gdje su ti auti bili jako popularni prije skoro desetak godina i cesto sam bio u doticaju s njima. Nema to nikakve veze sa mamom i kupi mi ovaj ili onaj. Da hocu mogao bi si priustit puno bolji auto nego sto imam sad ali to je glupo i bespotrebno. Vise bi gusta pronasao u nekoj restauriranoj 10 + godina staroj jurilici ali to je danas jako tesko pronac za razliku od novijih trica i sl. kojih ima pun oglasnik i ne mogu se prodat..

I da 540i i M5 e39 su zadnje prave bembure a ovo sve novo je nesto drugo. Cak je 740i voznijii auto od novih petica i trica, ne znam za zadnju peticu..

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 09.10.2011. u 17:04.
MAGARAC je offline   Reply With Quote