Citiraj:
Autor RAUL
Sve ja to znam, ali ja sam bahat, bezobrazan i dobro zaradjujem, tako da mi se zivo j...Voziti cu benzinca uvijek koliko god to kostalo  Gusti su gusti 
|
I zašto onda pokušavaš uvjeravat nekog u nešto posve uzaludno i još k tome onako banalnim primjerima? Radije pregrizi jezik prebaci se na neku drugu temu.
btw, koristi opciju EDIT da ne štancaš postove jedan za drugim
@jopis
Slažem se s tvojim argumentima no ne govorim o njemačkoj nego o hrvatistanu jer ipak tu živimo, tu točimo i tu servisiramo svoje automobile. A svi znamo kakve probleme imamo što s gorivom što sa servisima. Tako da me iskreno ne zanima činjenica kako današnji auti nemaju problema u njemačkoj, nego kakve probleme imaju kad ih počneš vozit ovdje ili ne daj bože ostvarit neku garanciju.
Ja sam na svojoj CR čađari morao većinom svaka dva mjeseca ispuštat ''vodu'' iz filtra goriva a i njega samog mijenjat češće zbog našeg čistog goriva.
Također dosta je samo pogledati koliko servisera kod nas recimo zaboravlja pregledavat cam-follovere na TSI/TFSI mašinama pa se dešavaju svakojaki problemi. No mislim da odlazimo preširoko u ionako uzaludnoj tematici.