Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
glavni glumci - crnac + bijelac.
crnac ima obitelj, zena, kcer, sin, bijelac imao obitelj - sin umro, zena ga napustila (nesto izmedu smrtonostnog i pobjesnjelog valjda).
crnac (za razliku od smrtonosnog gdje bijelac) pusi cigarete.
scena kad ih obojicu prasne onaj najveci negativac sa tolikom brzinom da mu zarotira fakin auto, ovaj cak zvizne u parkirani auto sa strane i okrene se jednom-dvaput preko krova, ovoj dvojici (pogotovo bijelom prakticki nista), ali ipak, sepa....... i toliko vuce nogu da je doslovce scena iz maxa kad mu ovaj propuca nogu i pregaze mu ruku, ali ovaj pumpericom skine lika na bajku. ne znam, mozda fantaziram, ali mi je preslicno.
baba jaga? opet bosna? zgadilo mi se u potrosnima/zamjenjivima (kako vec), ovdje je samo izazvalo dizanje obrve i jos jedan "uh".........
i da, crnac koji izgleda ko' terminator, plus sto svaka scena fajta je prakticki kao da igram neki od zadnjih cod-ova. ali ono, realnosti no-no, ali sta's kad glavni glumac nema nista za izgubiti, sve je vec izgubio.
uglavnom, nemojte gledati ako ocekujete Action | Crime | Thriller kako pise na IMDB-u, jest akcija, ali iznimno praznoglava. zasto je triler, pojma nemam, kao niti krimic. staviti u isti kos prave krimice i trilere s ovim je ispod svakog razuma.............
i da, ovo ce definitivno biti uskoro na TV-u, jer je ko' stvoren za nasu komercijalnu televiziju. jer koliko god da izgleda kvalitetan i raskosan, ovo je itekako B produkcija i to losa, pogotovo jer jedan Undisputed III: Redemption je takoder B, ali je to filmcina i pol naspram svetcima i gresnicima.
ocjena: 4,5 od 10. i to samo zato jer ima kako rekoh dobrih scena fajtova, i zaboravih reci, zbog Bas Ruttena. -->
Citiraj:
Autor ivan77
Sinners and Saints 2010 Iznenađujuće dobar akcić. Baš pravi "gunfight flick" u stilu 80-tih. Obavezno nek pogledaju svi koji kao ja obožavaju Lethal Weapon serijal!
|
pogledao veceras........ sorry, ali sinners and saints je IMO mladi retardirani brat smrtonosnog oruzja, koje je doslovce remek djelo nacionalne vaznosti naspram ovog akcica.
mislim, doslovce vec duze vrijeme nisam slusao gluplje konverzacije izmedu likova opcenito, cak i nastancana i opet reprizirana cobra ima kvalitetnije dijaloge. ovo je prestrasno koliko je nekvalitetno, plus sto je dosta toga toliko naivno i djetinjasto....... ponavljam se, prestrasno.
jedina svijetla tocka filma su scene fajtova (kojih priznajem ima fest, ali su realno vecina glupe do bola (tipa, nitko od hrpetine profesionalnih ubojica/hitmena valjda nikad ne nosi rucnu bombu, s kojom ubijas, aaaaa, bez frke? ili scena nozeva, ili jedan-po-jedan molim lijepo, da vas stignem sve prebiti? ili apsolutno preseravanje s "ubit cu vas sve, ubit cu vam pse, biljke ce presusiti, sukunbabe ce osjetiti moj gnjev......). plus kad si vec povukao paralelu sa smrtonosnim oruzjem, ono je akcijska komedija koja ima ima glavu i rep, ovo je nesto polu..... bla, ne znam.
i da, ovo na neki uvrnut nacin valjda i jest oda smrtonosnom oruzju, mozda cak i mad maxu, zbog radi:
glavni glumci - crnac + bijelac.
crnac ima obitelj, zena, kcer, sin, bijelac imao obitelj - sin umro, zena ga napustila (nesto izmedu smrtonostnog i pobjesnjelog valjda).
crnac (za razliku od smrtonosnog gdje bijelac) pusi cigarete.
scena kad ih obojicu prasne onaj najveci negativac sa tolikom brzinom da mu zarotira fakin auto, ovaj cak zvizne u parkirani auto sa strane i okrene se jednom-dvaput preko krova, ovoj dvojici (pogotovo bijelom prakticki nista), ali ipak, sepa....... i toliko vuce nogu da je doslovce scena iz maxa kad mu ovaj propuca nogu i pregaze mu ruku, ali ovaj pumpericom skine lika na bajku. ne znam, mozda fantaziram, ali mi je preslicno.
baba jaga? opet bosna? zgadilo mi se u potrosnima/zamjenjivima (kako vec), ovdje je samo izazvalo dizanje obrve i jos jedan "uh".........
i da, crnac koji izgleda ko' terminator, plus sto svaka scena fajta je prakticki kao da igram neki od zadnjih cod-ova. ali ono, realnosti no-no, ali sta's kad glavni glumac nema nista za izgubiti, sve je vec izgubio.
uglavnom, nemojte gledati ako ocekujete Action | Crime | Thriller kako pise na IMDB-u, jest akcija, ali iznimno praznoglava. zasto je triler, pojma nemam, kao niti krimic. staviti u isti kos prave krimice i trilere s ovim je ispod svakog razuma.............
i da, ovo ce definitivno biti uskoro na TV-u, jer je ko' stvoren za nasu komercijalnu televiziju. jer koliko god da izgleda kvalitetan i raskosan, ovo je itekako B produkcija i to losa, pogotovo jer jedan Undisputed III: Redemption je takoder B, ali je to filmcina i pol naspram svetcima i gresnicima.
ocjena: 4,5 od 10. i to samo zato jer ima kako rekoh dobrih scena fajtova, i zaboravih reci, zbog Bas Ruttena.