Tema: Automobili
View Single Post
Staro 06.10.2011., 20:05   #562
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
A šta si ti sad nabrojio; pametno moje...Da; 190 ima donekle kvalitetnu mehaniku. I to je to; sve ostalo ne valja. Auto je sporo, užitak u vožnji je ravan 0, sjedala imaju jeb... opruge(?!), također i u 124ci; više od 2 ljudi se ne može udobno smjestit, tj. u limuzini od 4.5 metra na zadnjem sjedalu nema mjesta. Ovjes je očajan i nakon par godina počne pjevat; kao i u 124ci.
Kad sam govorio o konkurenciji iz BMWa mislia sam na 124 i E34. U niti jednom segmentu 124 nije bolja, eto možda je malo izdržljivija. BMW je ljepši, udobniji, jači, brži, ugodniji za vozit, ima nevjerojatno podvozje i jednostavno ga je gušt vozit.

Pa vidiš li koliko si subjektivan, odnosno koliko nisi objektivan

Jopis ti je dosta toga napisa, ja bi samo doda 190 (W201) je klasa auta E30 (kocka) i prema kocki koncipiraj usporedbe, W124 je u rangu E34 model. E sada na stranu BMWove sportska strana (ko oće sportski ovjes ne uzima auto od 4.5-5 m jer je overkill), W124 je ima jebene motore dizelske i bez greške su brojili 500k, šta je za BMW upitno. Udobnost je bila na većo razini od BMWa, a o dizajnu neće govorit (E34 mi je bolji osobno). O "GuštU" vožnje neću govorit, jer kako san reka 4.5 za "drift" i nije neki gušt. E sada rič o W201 koji je po meni malo promašen, je ljudi su imali problema s limarijon, ali i taj model u kombinaciji s 2.5d motorima se pokaza jako izdržljiv, pogotovo verzije bez turba. Na stranu skučenost, ali to je stvar koncepcije kabine i ostalih prostora (motor, gepek), po meni uspoređivat E30 s njim i nema nekog smisla, jer mi je E30 gadno auto koje puno troši, a i kocke mi nisu neki udobni kraljevi. E sada kad bi uzima mercedesa za ludiranje iz te serije 2.5 16 ekipa je odlično parirala "kockicama" i tu je dobrim djelom patila udobnost i sve ostalo šta se očekiva od limuzine.

Govno ili ne to neka svako procjeni, ali raspravljat o 190 vs E34 nema smisla.
Baja 001 je offline   Reply With Quote