Citiraj:
Autor BladeRunner
A šta si ti sad nabrojio; pametno moje...Da; 190 ima donekle kvalitetnu mehaniku. I to je to; sve ostalo ne valja. Auto je sporo, užitak u vožnji je ravan 0, sjedala imaju jeb... opruge(?!), također i u 124ci; više od 2 ljudi se ne može udobno smjestit, tj. u limuzini od 4.5 metra na zadnjem sjedalu nema mjesta. Ovjes je očajan i nakon par godina počne pjevat; kao i u 124ci.
Kad sam govorio o konkurenciji iz BMWa mislia sam na 124 i E34. U niti jednom segmentu 124 nije bolja, eto možda je malo izdržljivija. BMW je ljepši, udobniji, jači, brži, ugodniji za vozit, ima nevjerojatno podvozje i jednostavno ga je gušt vozit.
|
Pa vidiš li koliko si subjektivan, odnosno koliko nisi objektivan
Jopis ti je dosta toga napisa, ja bi samo doda 190 (W201) je klasa auta E30 (kocka) i prema kocki koncipiraj usporedbe, W124 je u rangu E34 model. E sada na stranu BMWove sportska strana (ko oće sportski ovjes ne uzima auto od 4.5-5 m jer je overkill), W124 je ima jebene motore dizelske i bez greške su brojili 500k, šta je za BMW upitno. Udobnost je bila na većo razini od BMWa, a o dizajnu neće govorit (E34 mi je bolji osobno). O "GuštU" vožnje neću govorit, jer kako san reka 4.5 za "drift" i nije neki gušt. E sada rič o W201 koji je po meni malo promašen, je ljudi su imali problema s limarijon, ali i taj model u kombinaciji s 2.5d motorima se pokaza jako izdržljiv, pogotovo verzije bez turba. Na stranu skučenost, ali to je stvar koncepcije kabine i ostalih prostora (motor, gepek), po meni uspoređivat E30 s njim i nema nekog smisla, jer mi je E30 gadno auto koje puno troši, a i kocke mi nisu neki udobni kraljevi. E sada kad bi uzima mercedesa za ludiranje iz te serije 2.5 16 ekipa je odlično parirala "kockicama" i tu je dobrim djelom patila udobnost i sve ostalo šta se očekiva od limuzine.
Govno ili ne to neka svako procjeni, ali raspravljat o 190 vs E34 nema smisla.