View Single Post
Staro 06.10.2011., 01:06   #14102
doom206
Dežurno smetalo
Moj komp

doom206's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Pozdrav svima!
Vidjeh da ima tu znalaca, pa da se obratim za savjet. Naime, kroz koji mjesec kad se još malo zaradi kupujem neki malo bolji bicikl (pod malo bolji smatram bilo što što je bolje i kvalitetnije od pevecikla).
Bicikl bi služio uglavnom za makadam, teren, šumu, te eventualno tu i tamo za po gradu ako će trebat. Ugl. radi se o MTB (prije nego me netko popljuje, znam da MTB nije za po gradu, ali poslužit će i za to kad će trebat iako mu je prvenstvena namjera teren). Budžet koji je na raspolaganju je 4000 kn.
E sad... Za oko su mi trenutno zapela dva modela: TREK 4300 DISC i FOCUS (nažalost ne znam o kojem se točno modelu radi). Uglavnom, volio bih ćuti koju stručnu riječ vezano uz dotične bicikle (u slučaju FOCUSA pošto ne znam o kojem se modelu konkretno radi, može i općenito odgovor kakva je marka što se tiče kvalitete). Svaki savjet i prijedlog je dobro došao, samo što bi jedini problem mogao biti nemogućnost nabave nekih marki pošto sam iz Čakovca i nisam u mogućnosti ići, recimo, u ZG po bicikl. E i da... u slučaju da je potrebno, visok sam cca. 170 cm, težine 70 kg (čisto da se zna vezano za izbor rame)
Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima