Ja imam svoje aute vec vise od 15 godina i osim GT turba sve do jednog su Japanci. U 15 godina samo jednom me auto ostavio na cesti i to Toyota zbog kvara na alternatoru na koji me uopzorila sa lampicom koju sa ignorirao. Kvar je bio oko 800kn. Niti jedan drugi auto nisam nikad vodio u servis osim zbog redovnog servisa. Govorim o Toytoti Starlet i Corolli, Mitsubishi Coltu, Lanceru i Carizmi, Suzuki Swiftu, starom i novijem i SX4. Vecina tih mojih auti je dnevno radila 100km + tako da su dosta vozeni i svi su benzinci. Moj glas uvijek ide za Japanca, benzinca i u pravilu su to jednostavni auti koji sa redovitim odrzavanjem voze bez problema barem prvih 10 godina..
btw. neki dan sam vido svoj prvi auto na cesti, 21 godinu staru Toyotu Starlet 1.3 takozvani kit car jer sam je izrazbijo poprilicno i auto jos vozi. Mast sam joj vadio, nabrijavili smo je u garazi, vozili ulicne trke sa njom bez ulja i bez vode i valjda se 10 ljudi naucilo vozit na njoj a ova jos vozi..Takvi se vise ne delaju kao Japanci sa pocetka devedesetih i kraja 80tih..