Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.10.2011., 15:06   #514
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Auto je prijevozno sredstvo za doći od točke A do točke B

Tako jednostavno.

Jest, bilo bi bolje i udobnije voziti neki noviji auto od moje deset godina stare Škode, ali imam neke druge prioritete. Jest, ima svojih kvarova i boljki, ali uvijek ga sredim za male pare jer su dijelovi za Škode i dalje vrlo jeftini.

Osobno su mi neke druge stvari bitnije od show off auta, i ne razumijem baš ismijavanje onih koji voze neke nepopularnije automobile, ali me baš briga ako se netko smiej zato što ja vozim Škodu/Hyndai/Kiu i sl...

Moj bivši kolega je prije 6 godina kupio Daciu (ne mogu se sjetiti naziva modela) i gotovo svi u firmi su mu se smijali i komentirali kakvu glupost je napravio. No, platio ga je puno manje nego neki kolege svoje bijesne aute, a automehaničara viđa puno rjeđe od njih - maksimalno jednom godišnje (redoviti servis), a prošo je s njim 160000 km.
To je sve točno, susjed mi je uzeo Daciu ali kad san ja provoza to auto to jednostavno nema veze s životom, ja bi osobno rađe uzeo polovnjaka pola/golfa za tu cijenu, koji se puno bolje ponašaju a i kvaliteta je bolja. Opet ovisi o svakome šta će uzet, osobno da zarađujem 1M na godinu nebi uzeo auto od 500k kn jer je to promašaj, em gubi na cijeni, em je skup za održavat, em ima pametnijih uloga masu. Odma sada bi uzeo E92 335d da iman toliko love rezerve, ali nema smisla težit i sve upucat u auto koje će vas progucat...

Ima mi prika jednu anegdotu, radi na pumpi, i dođe dasa s novim novcatim E60 kad je izaša, i ulije 50 kn benzine
Baja 001 je offline   Reply With Quote