2 die 4 pa tebe plode na svakom koraku. Kad ne ideš na Sljeme, kad kupuješ novi bajk

.
IMHO, u sličnoj sam situaciju kao ti. Išao bi na Sljeme, ali kad me netko tjera onda mi se u 95% slučajeva neda, spava mi se i slično. Makar je potrebno samo da prođem kroz vrata dvorišta sa bajkom i već nema problema sa voljom. Najgore mi je kad mi usred dana dođe da mi se odjednom vozi, i tad mi je najbolje otići. U zadnje vrijeme sam i dosta sam išao, a to je brijem najbolje kad ni sam nisi ziher u kakvoj si formi i volji
BTW, našao sam spacer za foxa da ga spustim da bi na kraju kad sam ga kupio i dopeljao doma shvatio da su mu dimenzije iste kao i spacer za Revelationa s time da ima bočni rez da ga se samo natakne na vodilicu zračne opruge (dok se kod RS-a mora sve skidati i odozdo navući spacer). Jest da me došao par desetaka kuna, ali kad mi nitko to nije htio reći, morao sam na skuplji način to naučiti.
Spacer za 20mm nabu sam također naručio sa superstara, al ne znam hoće li kotači biti kod mene do grme. Jel zna netko koja se staza vozi točno ?