View Single Post
Staro 01.10.2011., 19:12   #13919
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
znat će koji su

A ti tudaj, ima ti bit zašto žao, izgovaraš se tu na neku vilju, Lovro šta je danas s nama bio vozi na sidu iz 2005 ili 06 sa 3cm efektivnog hoda, mx mehanickim kocnicama i 18-20-dotka je progutao ko od šale!!! S tim da ima 15god, svaka čast.
Cccc, bitno da se ibis i neznamtijakajvec ceka.....
Sry moro sam
U pravu si, žao mi je već 2 i više mj. kaj nisam na sljeme otišao, i danas je bio predivan dan za to ali ne muči mene spust već uspon, neda mi se gurati a neznam dali bih sa 150 mogao odvesti to uzbrdo!
Ma probat ću sigurno jedan dan slijedeći tjedan, najavljuju ga cijelog sa odličnim vremenom pa bum krenuo u neko normalno doba gore i onda lagano da vidim dali ide i koliko mi treba ako bu išlo!
Drago mi je da ste se zabavili i tako i treba biti, samo hrabro i odvažno i zabava je zagarantirana! -->
Citiraj:
Autor the55mic Pregled postova
Odlično sljeme, odlična ekipa! što onih koji su me "tjerali" uzbrdo, što onih koji su me "tjerali" nizbrdo --> znat će koji su

A ti tudaj, ima ti bit zašto žao, izgovaraš se tu na neku vilju, Lovro šta je danas s nama bio vozi na sidu iz 2005 ili 06 sa 3cm efektivnog hoda, mx mehanickim kocnicama i 18-20-dotka je progutao ko od šale!!! S tim da ima 15god, svaka čast.
Cccc, bitno da se ibis i neznamtijakajvec ceka.....
Sry moro sam
U pravu si, žao mi je već 2 i više mj. kaj nisam na sljeme otišao, i danas je bio predivan dan za to ali ne muči mene spust već uspon, neda mi se gurati a neznam dali bih sa 150 mogao odvesti to uzbrdo!
Ma probat ću sigurno jedan dan slijedeći tjedan, najavljuju ga cijelog sa odličnim vremenom pa bum krenuo u neko normalno doba gore i onda lagano da vidim dali ide i koliko mi treba ako bu išlo!
Drago mi je da ste se zabavili i tako i treba biti, samo hrabro i odvažno i zabava je zagarantirana!

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote