View Single Post
Staro 01.10.2011., 17:49   #13917
Lovrix
Premium
Moj komp

Lovrix's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
znat će koji su

A ti tudaj, ima ti bit zašto žao, izgovaraš se tu na neku vilju, Lovro šta je danas s nama bio vozi na sidu iz 2005 ili 06 sa 3cm efektivnog hoda, mx mehanickim kocnicama i 18-20-dotka je progutao ko od šale!!! S tim da ima 15god, svaka čast.
Cccc, bitno da se ibis i neznamtijakajvec ceka.....
Sry moro sam
Nije mehanika , Hayes nine je u pitanju , al nije bome neka razlika izmedu njih dve Sid mora na servis , jos to i bremze i karbonski volan s rizeom i to je to.

Edit: Ima netko neke bremze poput XT-a ili SLX-a? Samo shimano dolazi u obzir. Mozda uzmem on Hygia od DariaV ak mu se ne svide.

Edit 2: Rice kad bus ti na Sljeme s nama?-->
Citiraj:
Autor the55mic Pregled postova
Odlično sljeme, odlična ekipa! što onih koji su me "tjerali" uzbrdo, što onih koji su me "tjerali" nizbrdo --> znat će koji su

A ti tudaj, ima ti bit zašto žao, izgovaraš se tu na neku vilju, Lovro šta je danas s nama bio vozi na sidu iz 2005 ili 06 sa 3cm efektivnog hoda, mx mehanickim kocnicama i 18-20-dotka je progutao ko od šale!!! S tim da ima 15god, svaka čast.
Cccc, bitno da se ibis i neznamtijakajvec ceka.....
Sry moro sam
Nije mehanika , Hayes nine je u pitanju , al nije bome neka razlika izmedu njih dve Sid mora na servis , jos to i bremze i karbonski volan s rizeom i to je to.

Edit: Ima netko neke bremze poput XT-a ili SLX-a? Samo shimano dolazi u obzir. Mozda uzmem on Hygia od DariaV ak mu se ne svide.

Edit 2: Rice kad bus ti na Sljeme s nama?

Zadnje izmijenjeno od: Lovrix. 01.10.2011. u 17:58.
Lovrix je offline   Reply With Quote