View Single Post
Staro 30.09.2011., 20:47   #13897
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Zahvaljujem se svima na preporuci za gume. Jucer nazvao ducan u Splitu i pitao da li imaju Švalbe smart sam i dobio potvrdan odg. Budala umjesto da rezerviram ja se zahvalim i zavrsim razgovor

I danas dodjem tamo, a na raspolaganju samo jedan Smart Sam. Od Schwalbea su imali po jednu gumu od svakog modela Bilo je Michelinki, Continentalovih i Kendi.
Na kraju sam kupio dvije Kende Sport cruising 26x2.10. Od svih guma koje su tamo bile mislim da su ove gume bile najdeblje, a cijena/kom. je 89 kn.
Sutra cu ih montirat pa napisat dojmove u slucaju da netko nekad naleti na te gume pa nek zna na cemu je.
Ono sto sam odmah primjetio ovako na dodir jest da su jako tvrde sto mi cak i odg. Po tome su slicne Kendi Coyote, a taj par imam na drugom bikeu (takodjer 26x2.10) i imao sam jedno busenje u 2 mjeseca, ali zato jer sam bike zaklao na terenu za FR bike

Na kraju sam svratio do Hervisa i kupio ciklo komp i neku mini pumpicu za 100 kn.
CK izgleda ovako, a ovo su mu funkcije. Nisam ga jos probao, ali ujutro sa primarnog bikea skidam tri godine staru Sigmu BC 906 i bacam je na drugi bike
Inace, bezicna verzija sa nesto drukcijim izgledom i istim funkcijama dodje 150 kn.

Pumpica je skroz mini i treba par minuta pumpati, ali s obzirom na dimenzije i cijenu je kamilica.

Eto nadam se da ce ovo mozda nekome biti od pomoci.

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote