View Single Post
Staro 30.09.2011., 13:53   #9
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
srale, imas kakvog iskustva sa elektornikom? bez uvrede mislim, pitanje je na mjestu.

kako? pa lako, multimetorom. odrezes malo iznad konektora kabel, ogulis zice i unutra su tri komada (jer su tri izvoda na konektoru), i izmjeris otpor izmedu svake zice i odredenog dijela samog konektora. naravno otpor treba biti 0 ili priblizno 0, i znas koja zica ide na koji dio samog konektora, cijela filozofija.

inace i dalje ne kuzis zasto kemijati kad je najjednostavnije i estetski vrlo ok rjesenje ovo sto sam napisao, uzeti muski i zenski sasijski 3.5mm TRS konektor, prelemiti zenski onako kako je nikky napisao i lijepo ga ucvrstiti na lim kartice, maknuti originalni muski 2.5mm i zamjeniti sa 3.5mm, i gotova prica.

Burko je offline   Reply With Quote