View Single Post
Staro 28.09.2011., 21:04   #13793
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
Sta tebe ljuti?

Prije 2 dana je jedan biciklista poginuo na pjesackom ispred moje kuce.

Pa nece te policija klaznjavati bez veze, jebote ??!!
Ko vozi i bicikl i auto vrlo dobro zna kakvih ljudi ima.

Neosvjetljenih i onih koji prelaze pjesacki na bajku najvise.
Ljenivaca kojima je tesko pruziti ruku prije skretanja, takodjer.
Mobitele tokom voznje, akrobacije, voznje na guvernalu, u suprotnom smjeru, nogostupu ... ne treba ni spominjati.

Ako se ja mogu drzati nekih osnovnih pravila ... mogu i drugi.
Šta tebe pak muči?

Ak ja poberem kaznu, budeš mi ju ti platio jer sam se normalno vozio po neobilježenoj pješačkoj stazi? Mislim, tko je tu lud? Potiče se da se u centru grada ne voze auti, a bicikliste kažnjavaju. Baš ovih dana idem na faks po zagrebačkoj aveniji, vozim se, normalno, po "krivoj" strani jer je označena biciklistička staza u drugom smjeru. A da pređem na drugu stranu kao prvo, riskiram 4 prijelaza ceste više, a kao drugo nepregledniji mi je promet i teže me uočiti iz drugih cestovnih prometala. Svatko tko mućne glavom shvatit će o čem pričam. Redovito vozim samo po južnoj strani avenije, bilo u pravom ili krivom smjeru (sa i na faks) i znam točno o čem pričam.

Nek mi daju kaznu kad se ko debil spuštam radićevom i ugrožavam ljude, al kad normalno vozim nemaju šta tražit od mene. Odmaglit ću im u roku keks.

Eto kreten danas stisnuo gas, ugasila mu se strelica za skretanje a on nije stao, pješacima i biciklistima zeleno a on meni trubi. I ja bih trebao kaznu dobiti u ovom slučaju možda?